Hopp til innholdet

Hvem vil arrangere regionalt mesterskap?

Med unntak av World Coffee Roasting Championship (15.-18. Nov) er konkurransesesongen 2019 over, og det er på tide å planlegge 2020. I den forbindelse søker vi nå etter arrangører for regionale mesterskap(RM) for 2020.

RM må være gjennomført innen 9. Februar 2020. Frist for å melde interesse for å arrangere RM er 1. Oktober. NM blir avholdt på SMAK 2020 på Lillestrøm 3.-6. Mars.

Spesialkaffe til alle!
Vi ønsker å spre kunnskap og inspirere alle til å lage spesielt god kaffe. Derfor søker vi arrangører som tenker kreativt når man inviterer deltagere til RM. Ikke innvier bare de beste kaffebarene, men også de som kanskje trenger litt inspirasjon til å lage bedre kaffe. For å gjøre terskelen for deltagelse lavest mulig har vi fjernet deltageravgiften for RM, og det er ikke lenger krav til medlemskap i SCA for å delta i RM. Imidlertid MÅ man være medlem i for å delta i NM.

Barista & Brewers Cup
Det skal avholdes RM i både Barista og Brewers Cup. Kvalifisering gjennom RM er nødvendig for deltagelse i disse grenene i NM. Derfor ønsker vi at flest mulig arrangerer RM i begge grener. RM kan arrangeres over 1 eller 2 dager. Samtidig som vi ønsker deltagelse fra hele landet ønsker vi at arrangørene i størst mulig grad er selvhjelpene. Det vil si at vi ønsker at dere selv stiller med/bekoster dommere. Blir dette vanskelig ønsker vi sentralt å hjelpe med å løse utfordringen.

Krav til RM arrangør:

  • En espressomaskin med minimum 2 grupper og en profesjonell espressokvern.
  • 2 smaksdommere og 1 teknisk dommer. Krav til dommerne er at de er erfarne baristi med god kjennskap med Rules & regulations.
  • Konkurransen må minimum ha 3 deltagere pr. konkurransegren.

Meld deres interesse her:
[pwebcontact id=24]