RM Brewers

ilustrasjonsbilde-sort-kaffe

Regionale mesterskap (RM) arrangeres i 6 forskjellige byer og fungerer som kvalifisering til NM. Informasjon om konkurransebyer, dato, påmelding og kontaktinformasjon finner du HER! (kommer snart)

Hva er Brewers Cup? (RM)

  • Konkurransen Brewers Cup går ut på å lage best mulig håndbygget kaffe.
  • Alle manuelle bryggemetoder slik som Aeropress, V60, presskanne, vakuumbrygger, chemex osv. er tillatt
  • Det er ikke tillatt å bruke espressomaskin, elektrisk kaffetrakter eller lignende.
  • Arrangøren stiller med vannkoker og kvern.
  • Deltagerne kan bruke egen vannkoker og kvern.
  • Deltagere kan bruke eget vann eller det kommunale vannet på konkurransestedet.

Hver deltager skal servere:

  • 2 individuelle brygg samtidig (2 Aeropress, presskanne osv). Hvert enkelt brygg produseres til 1 av 2 smaksdommerne.

Hvor lang tid får deltagerne i Brewers Cup? (RM)

  • 5 minutter forberedelse og maks 10 minutter til produksjon og servering.

Fremføring:

  • Under produksjonstiden skal det holdes en fremføring.  En fremføring kan inneholde en beskrivelse av art, opphav og en personlig begrunnelse for hvorfor du har valgt å servere denne spesifikke kaffe og brygge metode . I hovedsak kan du snakke om hva du vil bare det er relevant.

Krav til deltagerne:

  • Deltagerne i RM må ha norsk pass eller kunne dokumentere arbeid eller studie i Norge de siste 2 år.
  • Deltagerne må samtykke at de kan fotograferes og filmes, og at dette brukes på en flatterende måte på alle plattformer SCA Norway finner naturlig.
  • De som ønsker å delta i flere grener må melde seg på i hver og én.

Konkurranseregler:

  • I RM benyttes samme regler og poengskjema som brukes i VM, men i RM gjennomfører vi bare den delen som heter “OPEN”.

Regler, poengskjema og nøyaktig forklaring finner du her: http://www.worldbrewerscup.org/rules/

 

Share on Facebook10