RM Brewers Cup

ilustrasjonsbilde-sort-kaffe

Informasjon om konkurransebyer, dato, påmelding og kontaktinformasjon finner du HER!

Krav til deltagerne:

  • Deltagerne i RM må ha norsk pass eller kunne dokumentere arbeid eller studie i Norge de siste 2 år.
  • Deltagerne må samtykke at de kan fotograferes og filmes, og at dette brukes på en flatterende måte på alle plattformer SCAE Norway finner naturlig.
  • Det er ikke nødvendig å være medlem for å delta i RM, men det kreves medlemskap for å delta i NM. Du kan være personlig medlem eller være medlem gjennom arbeidsgiver.
  • Deltageravgiften er 300 kr. for medlemmer og 400 kr. for ikke medlemmer. 300/400 kr. gjelder både Classic og Brewers.
  • Deltageravgiften betales til konto: 1602.51.82883.
  • Vipps: 71083
  • Merk betalingen med navn og konkurransegrenen. Kvittering må kunne fremvises på konkurransestedet.
  • De som ønsker å delta i flere grener må melde seg på i hver og én.

Hva er Brewers Cup?

  • Konkurransen Brewers Cup går ut på å lage best mulig håndbygget kaffe.
  • Alle manuelle bryggemetoder slik som Aeropress, V60, presskanne, vakuumbrygger, chemex osv. er tillatt
  • Det er ikke tillatt å bruke espressomaskin, elektrisk kaffetrakter eller lignende.
  • Arrangøren stiller med vannkoker og kvern.
  • Deltagerne kan bruke egen vannkoker og kvern.
  • Deltagere kan bruke eget vann eller det kommunale vannet på konkurransestedet.

Hver deltager skal servere:

  • 3 individuelle brygg samtidig (3 Aeropress, presskanne osv). Hvert enkelt brygg produseres til 1 av smaksdommerne.

Hvor lang tid får deltagerne i Brewers Cup?

  • 5 minutter forberedelse og 10 minutter til produksjon og servering.

Fremføring:

  • Under produksjonstiden skal det holdes en fremføring.  En fremføring kan inneholde en beskrivelse av art, opphav og en personlig begrunnelse for hvorfor du har valgt å servere denne spesifikke kaffe og brygge metode . I hovedsak kan du snakke om hva du vil bare det er relevant.

Konkurranseregler:

  • I RM benyttes samme regler og poengskjema som brukes i VM, men i RM gjennomfører vi bare den delen som heter «OPEN».

Regler, poengskjema og nøyaktig forklaring finner du her: http://www.worldbrewerscup.org/rules/

Hvor mange kvalifiseres til NM?
NM 2017 holdes under SMAK messen 7-19 Februar, og der er har vi begrenset plass og tid. Derfor har vi etter beste evne fordelt kvalifiseringplassene på de forskjellige arrangørbyene. Antallet er det samme både for Classic og Brewers.

  • Oslo 3 plasser
  • Bergen 3 plasser
  • Trondheim 3 plasser
  • Kristiansand 1 plass
  • Stavanger 1 plass
  • Ålesund 1 plass
  • Hamar 1 plass
  • Tromsø 1 plass

Sponsorlogo

Share on Facebook10