RM Barista

ilustrasjonsbilde-signatur-og-espresso

Regionale mesterskap (RM) arrangeres i 6 forskjellige byer og fungerer som kvalifisering til NM. Informasjon om konkurransebyer, dato, påmelding og kontaktinformasjon finner du HER! (kommer snart)

Hver deltager i RM skal servere:

  • 2 espresso
  • 2 melkedrikker
  • 2 signaturdrikker

Hva er en signaturdrikk:

  • En signaturdrikk er en egenkomponert drikk med minimum 1 shot espresso i hver av de 2 signaturdrikkene. Kaffesmaken skal være tydelig og drikken kan ikke inneholde alkohol eller situp ol. fra alkohol. Signaturdrikken kan serveres varm eller kald.

Kaffe:

  • Deltagerne kan bruke den kaffen de ønsker. Det kan være en blend, singel land/distrikt/farm.

Hvor lang tid får deltagerne i RM?

  • Maks 10 minutter forberedelse (kalibrering av kvern, oppdekning osv)
  • Maks 10 minutter konkurranse tid (produksjon og fremføring)
  • Maks 10 minutter opprydning (klargjøring til neste deltager)

Fremføring:

  • Under konkurranse tiden (10 minutter) skal det holdes en fremføring. En fremføring kan inneholde en beskrivelse av art, opphav og en personlig begrunnelse for hvorfor du har valgt å servere denne spesifikke kaffen. I hovedsak kan du snakke om hva du vil om det bare er relevant.

OBS!

  • Konkurransestedet har ulike maskiner og filterstørrelser, derfor er det smart å avtale med konkurransestedet om å få komme å prøve maskinen.
  • Egen kvern er tillatt.

Krav til deltagerne:

  • Deltagerne i RM må ha norsk pass eller kunne dokumentere arbeid eller studie i Norge de siste 2 år.
  • Deltagerne må samtykke at de kan fotograferes og filmes, og at dette brukes på en flatterende måte på alle plattformer SCAE Norway finner naturlig.
  • De som ønsker å delta i flere grener må melde seg på i hver og én.

Konkurranseregler:

 

Share on Facebook25