RM Classic Barista

ilustrasjonsbilde-signatur-og-espresso

Informasjon om konkurransebyer, dato, påmelding og kontaktinformasjon finner du HER!

Krav til deltagerne:

  • Deltagerne i RM må ha norsk pass eller kunne dokumentere arbeid eller studie i Norge de siste 2 år.
  • Deltagerne må samtykke at de kan fotograferes og filmes, og at dette brukes på en flatterende måte på alle plattformer SCAE Norway finner naturlig.
  • Det er ikke nødvendig å være medlem for å delta i RM, men det kreves medlemskap for å delta i NM. Du kan være personlig medlem eller være medlem gjennom arbeidsgiver.
  • Deltageravgiften er 300 kr. for medlemmer og 400 kr. for ikke medlemmer. 300/400 kr. gjelder både Classic og Brewers.
  • Deltageravgiften betales til konto: 1602.51.82883.
  • Vipps: 71083
  • Merk betalingen med navn og konkurransegrenen. Kvittering må kunne fremvises på konkurransestedet.
  • De som ønsker å delta i flere grener må melde seg på i hver og én.

Hver deltager i RM skal servere:

  • 2 espresso
  • 2 melkedrikker
  • 2 signaturdrikker

Hva er en signaturdrikk:

  • En signaturdrikk er en egenkomponert drikk med minimum 1 shot espresso i hver av de 2 signaturdrikkene. Kaffesmaken skal være tydelig og drikken kan ikke inneholde alkohol eller situp ol. fra alkohol. Signaturdrikken kan serveres varm eller kald.

Kaffe:

  • Deltagerne kan bruke den kaffen de ønsker. Det kan være en blend, singel land/distrikt/farm.

Hvor lang tid får deltagerne i RM?

  • 10 minutter forberedelse (kalibrering av kvern, oppdekning osv)
  • 10 minutter konkurranse tid (produksjon og fremføring)
  • 10 minutter opprydning (klargjøring til neste deltager)

Fremføring:

  • Under konkurranse tiden (10 minutter) skal det holdes en fremføring. En fremføring kan inneholde en beskrivelse av art, opphav og en personlig begrunnelse for hvorfor du har valgt å servere denne spesifikke kaffen. I hovedsak kan du snakke om hva du vil om det bare er relevant.

OBS!

  • Konkurransestedet har ulike maskiner og filterstørrelser, derfor er det smart å avtale med konkurransestedet om å få komme å prøve maskinen.
  • Egen kvern er tillatt.

Konkurranseregler:

Hvor mange kvalifiseres til NM?
NM 2017 holdes under SMAK messen 7-19 Februar, og der er har vi begrenset plass og tid. Derfor har vi etter beste evne fordelt kvalifiseringplassene på de forskjellige arrangørbyene. Antallet er det samme både for Classic og Brewers.

  • Oslo 3 plasser
  • Bergen 3 plasser
  • Trondheim 3 plasser
  • Kristiansand 1 plass
  • Stavanger 1 plass
  • Ålesund 1 plass
  • Hamar 1 plass
  • Tromsø 1 plass

Sponsorlogo

Share on Facebook25