Coffee in Good Spirits

Hva er Coffee in Good Spirits (kaffecoctails)?
Coffee in Good Spirits (kaffecoctails) er en konkurranse arrangert av SCA. Konkurransen har blitt arrangert siden 2011. Dette er konkurransen som fokuserer på en barista eller barkeepers evne til å lage innovative drinker hvor alkohol og kaffe forenes i synergi.

Deltagerne skal lage:

  • 2 identiske varme eller kalde kaffecoctails.
  • 2 identiske varme Irish Coffee.

Deltagerne får:

  • 10 minutter til forberedelse
  • 10 minutter konkurranse tid.

Alkohol:

  • Deltager i NM medbringer selv valgfri alkohol.

Fritt valg:

  • Deltagerne kan fritt velge bryggemetode for kaffen (espresso, V60, Aeropress osv.), men kaffen må brygges under konkurranse tid.

Fremføring:

  • Under konkurransetiden skal det holdes en fremføring. Fremføringen skal inneholde beskrivelse av både kaffen og alkoholen. Hvorfor deltageren har valgt disse ingrediensene og hva de tilfører hverandre.

Konkurranseregler:

  • I NM benyttes samme regler og poengskjema som brukes i VM, men i NM arrangeres kun finalerunden (§ 3.4) Vi benytter alltid den nyeste oppdateringen av reglene. Regler, poengskjema og nøyaktig forklaring finner du HER!

Påmelding og spørsmål rettes til:

  • Påmelding gjøres online på eget påmeldingsskjema: HER!
  • Spørsmål: Madeleine Solheim Johnsen (madeleine@scae.no)
  • De som ønsker å delta i flere grener må melde seg på i hver og en.

Krav til deltagerne:

  • Deltagerne i NM må ha norsk pass eller kunne dokumentere opphold, arbeid eller studie i Norge de siste 2 år før VM dato, hvorav siste 12 måneder før NM dato.
  • Deltagerne må gi beskjed om de ikke tillater at de kan fotograferes og filmes, og at dette brukes på en flatterende måte på alle plattformer SCA Norway finner naturlig.
  • Må kunne delta i Barista landslaget. Det betyr at vinnere må kunne stille til utvalgte arrangementer, etter nærmere avtale.

Deltakeravgift:

  • Deltageravgiften er 300 kr.
  • Betalingen gjøres med påmeldingen.
  • Kvittering må kunne fremvises på konkurransestedet.