Hopp til innholdet

Resultater fra VM i Chicago 2024

To nye verdensmestere:
World Coffee Events Chicago 2024 er over og to nye verdensmestere er kåret. Det er Martin Wölfl fra Østerike som vandt Brewers Cup, og Dionatan Almeida fra Brasil som vant Cup Tasters.

Brewers Cup 2024:
Martin Wölfl er den nye verdensmesteren Brewers Cup. Han brukte flatbunnet  OREA Brewer V4 med Melodrip og både bærtørket og anaerobisk Geisha kaffe fra Panama.

 

Andreas Harestad:
Vår deltager i Brewers Cup, Andreas Harestad fra Dråpen i Ålesund kom dessverre ikke videre fra innledende runde, men endte opp på 34 plass blant 41 deltagerland. Fullstendig resultatliste HER!

 

Cup Tasters 2024:
Den nye verdensmesteren i Cup Tasters er Dionatan Almeida fra Brasil. Med 7 rette og bare 30 sekunders margin kom han med i kvartfinalen, men etter det var det alle 8 rette på 3:09 min, i kvartfinalen. På 2:09 min. i semifinalen og 2:19 min. i finalen (av tilgjengelig 8 min.).

 

André Brandt:
Vår deltager i Cup Tasters, Andrè Brandt fra Solberg & Hansen i Oslo klarte 5 rette på 6:14 min. og kom på 31 plass av 34 deltagerland. Fullstendig resultatliste kommer HER! (Foreløpig er den HER!)