Hopp til innholdet

Personvernerklæring SCA Norge

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er nasjonal koordinator i SCA (Marit Lynes) og økonomiansvarlig (Tobias Abrahamsen). Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til tobias@scae.no og marit@kaffe.no

Konkurranser og arrangementer

Fra de som melder seg på våre arrangementer innhenter vi navn, kontaktinformasjon og arbeidssted. Disse personopplysningene blir brukt til å administrere arrangementet og for å gi tilbud og informasjon knyttet til konkurranser og aktiviteter vi gjennomfører. Når man melder seg inn i organisasjonen eller på et SCA Norge’s arrangementer samtykker man til at organisasjonen kan bruke personopplysninger til pressemeldinger, informasjon og invitasjoner til arrangementer mm.

Kontaktinformasjon vil slettes etter 3 år, men informasjon som navn, arbeidsted og resultater i våre konkurranser vil lagres for våre resultatlister.    

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bilde og video

På arrangementer i regi av SCA Norge kan det bli tatt bilder og videoer. Vi innhenter egne samtykker for å få godkjenning til bruk at disse.