Årets norgesmesterskap arrangeres 19.-21 Mai hos Primulator i Oslo. Det vil bli holdt konkurranser i Barista Championship, Brewers Cup, Latte Art og Cup Tasters Championship. For å delta i Barista og Brewers må deltagerne være kvalifiserte gjennom regionale mesterskap.
Regionale mesterskap avholdes her:
Bergen
- Barista: Barista 5. Mars. Berwers 6. Mars.
- Sted: Kaffemisjonen
- Påmelding og informasjon: Christian Nesset (c-nesset@online.no)
- Facebook arrangement: HER
Trondheim
- Brewers 12. Mars.
- Sted: Slabberas kaffebar
- Påmelding og informasjon: Silje Arnevik (silje@kaffi.online)
- Facebook arrangement: HER
Bryne
- Barista & Brewers: 24. April
- Sted: Espressobaren AS (Kjøpesenteret M44)
- Kontakt og påmelding: Norunn Gulaker (norunn@espressobaren.no)
- Facebook: HER
Oppdal
- Barista 24. April
- Sted: Bakeriet SPRØ
- Påmelding og informasjon: Jon Erik Schønheyder (post@spro.no)
- Facebook arrangement: HER
Molde
- Barista 28. Mars.
- Sted: Den gode smak
- Påmelding og informasjon: Nanna Kristine Jensen (nannapaadengodesmak@gmail.com)
- Facebook arrangement: HER
Kristiansand
- Barista 3. April
- Sted: Lykke interiør og kaffebar
- Påmelding og informasjon: Tobias Abrahamsen (tobias@scae.no)
- Facebook arrangement: HER
- Introduksjonskurs: 6. Mars.
- Facebook arrangement: HER
Oslo
- Brewers 19. April & Barista 20. April.
- Sted: Solberg & Hansen
- Påmelding og informasjon: Arne Tobias Hanserud (arne@sh.no)
- Facebook arrangement: TBA
Hamar
- Brewers 25. April
- Sted: Hamar folkehøgskole
- Påmelding og informasjon: Linn Byberg (linn@hedemarktoppen.no)
- Facebook arrangement: TBA
Hvor mange kvalifiseres fra hvert sted?
- 3 deltagere: 1 direkte kvalifisert.
- 6 deltagere: 2 direkte kvalifiserte.
- 9 deltagere: 3 direkte kvalifiserte.
- 12 deltagere: 4 direkte kvalifiserte.