Det er en glede for oss å annonsere at disse byene avholder regionale mesterskap (RM) 2018:
Oslo
- Barista: 18. Januar (Sted: SH hovedkontor, Ryen)
- Brewers: 19. Januar (Sted: SH hovedkontor, Ryen)
- Kontakt og påmelding til Linn Victoria Andresen (linn@sh.no) Mobil: 91127856)
- Maskin: Dalla Corte Pro, 3 grupps – 17-20 g filter, kvern: Dalla Corte One
- Facebook: https://www.facebook.com/events/256312318230336/
Bergen
- Barista: 27. Januar (Sted: Kaffemisjonen)
- Brewers: 28. Januar (Sted: Kaffemisjonen)
- Kontakt og påmelding til Christian Nesset (christian@kaffemisjonenen.no)
- Maskin: 3 grupers La Marzocco FB80
- Facebook: https://www.facebook.com/events/979154295556106/
Trondheim
- Brewers: 29. Januar
- Sted: Dromedar Kaffebar Moxness – påmelding til preben@dromedar.no)
- Barista: 5. Februar
- Sted: Sellanraa – påmelding til Tore Øverleir (toreoverleir@gmail.com) Mobil: 41377709
- Maskin: Black Eagle og mythos kverner
Kristiansand
- Barista og Brewers : 14. Januar kl. 12:00
- Sted: Sørlandets kaffebrenneri, Mjåvannsveien 88
- Kontakt og påmelding: Steinar Svenning (steinar@sorlandetskaffebrenneri.no) Mobil: 92047845
- Maskin: 2 gruppers La Marzocco Linea
Hamar
- Barista og Brewers: 26. Januar Kl. 10:00
- Sted: Kreativ Barista, Hedemarktoppen folkehøyskole (?)
- Kontakt og påmelding: Geir Byberg (geirbyberg@hotmail.com) Mobil: 40400950
- Maskin: 3 grupper La Marzocco FB80 med 20gr VST filter.
- Facebook: https://www.facebook.com/events/986885958132166/
Ålesund
- Barista og Brewes: 2. Februar kl. 17:00
- Sted: Lyspungtet Café
- Kontakt og påmelding til Rebekka Fylling (pied-noir@hotmail.com) Mobil: 92016816
- Maskin: TBA
Sjekk ut:
- Info om RM Barista
- Info om RM Brewers
Hvor mange kvalifiseres til NM?
Under NM har vi begrenset plass og tid. I henhold til tidligere erfaring med antall deltagere i RM har vi derfor fordelt hvor mange som kvalifiserer seg til NM slik:
- Oslo 3 plasser
- Bergen 3 plasser
- Trondheim 3 plasser
- Kristiansand 1 plass
- Ålesund 1 plass
- Hamar 1 plass
Slik kan et regionalt mesterskap se ut: