Seminarene er gratis og påmeldingen er HER!
Fredag 1, mars
- Kl. 12:15 Bakerysnacks: Trender innen påsmurt og bakervarer, og et stadig økende fokus på matsvinn. Med Raymond Wiig fra Foodtech Gruppen. (Varighet 30 min)
- Kl. 13:00 Jakten på det svarte gullet! Hvordan finner man verdens beste kaffe? Metodisk tilnærming eller ren flaks? Med Alex. S. Jensen fra Solberg & Hansen. (Varighet 30 min)
- Kl. 14:00 Klarer du å kjenne igjen smaken av blåbær eller eple i kaffen? Smakshjulet gir oss et felles sensorisk språk og denne workshopen utfordrer din sensorikk (Med Kaya Carretta fra Nordic Approach. (Varighet 60 min)
- Kl. 15:30 Searching for the perfect shot! Hvordan kan man bruke teknologi og baristakunnskap for å lage perfekt espresso? Med Dalla Corte. (Varighet 40 min)
Lørdag 2. Mars
- Kl. 11:00 Hva er egentlig te, og hva skiller te fra hverandre? En workshop om hvordan smakene påvirkes av varme og dosering. Med Gabe Waters fra Solberg & Hansen. (Varighet 60 min)
- Kl. 12:30 Trendrapport om serveringsbransjen: Opplevelser gir ikke lenger forbrukeren lenger nok verdi i seg selv; produkter og konsepter må gi merverdi. Med Jonas Werner Andersen, kokk og “foodie”. (Varighet 30 min)
- Kl. 13:15 Skravlekopp med Venke Knutsom og musikk: Hun ønser å starte folkebevegelse mot ensomhet, derfor inviterer hun serveringssteder til dugnad – med en kopp! (Varighet 30 min)
- Last ned programmet HER!
Skravlekoppen med Venke Knutson:
Venke Knutson har lansert “Skravlekoppen“. Hun ønser å starte folkebevegelse mot ensomhet, derfor inviterer hun serveringssteder til dugnad – med en kopp! Venke Knutson er best kjent som musiker og har mange kjente sanger.
Omvisning og ølkurs på E.C. Dahls bryggeri:
Omvisning og kurs med 5 smaksprøver. Avslutters i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri. Varighet ca. 2 timer, pris 495,- Påmelding: