Hopp til innholdet

Dato for RM og NM er klare

Corona gjorde at vi måtte utsette konkurranse sesongen 2022, men vi har nå bestemt nye datoer.

Regionale mesterskap:

  • Lokale arrangører står fritt til å velge datoer men må avholdes innen 25. April. Spesifikke datoer for hver arrangør publiseres senere.

Norgesmesterskap:

Vi søker flere arrangører av regionale mesterskap!
Vi ønsker å spre kunnskap, og å inspirere alle til å lage spesielt god kaffe. Derfor søker vi arrangører som tenker kreativt når dere inviterer deltagere til RM. Inviter ikke bare de beste kaffebarene, men også de som vil ha inspirasjon til å lage enda bedre kaffe. For å gjøre terskelen lavest mulig har vi valgt å fjerne deltageravgiften til RM, og det er ikke krav til medlemskap i SCA for å delta i RM. For å delta i NM er medlemskap obligatorisk. Konkurranser er noe av det mest lærerike forum for både erfarende og nye baristi!

Barista & Brewers Cup
Det vil bli avholdt RM i både Barista og Brewers Cup. Kvalifisering gjennom RM er obligatorisk for deltagere i disse grenen til NM, derfor ønsker vi at flest mulig arrangerer RM i begge grener. RM kan arrangeres over 1 eller 2 dager. Samtidig som vi ønsker deltagelse fra flest mulig byer, ønsker vi også at konkurransestedene er mest mulig selvhjelpene. Det vil si at vi ønsker at alle arrangørene selv stiller/bekoster dommere. Blir dette vanskelig ønsker vi sentralt å hjelpe med å løse utfordringen.

Krav til RM arrangør:

  • Minimum én 2 gruppe espressomaskin og espressokvern av god kvalitet.
  • 2 smaksdommere og 1 teknisk dommer. Krav til dommerne er at de er erfarne baristi med god kjennskap med Rules & regulations.
  • Konkurransen må minimum ha 3 deltagere pr. konkurransegren.

Meld deres interesse her:

[pwebcontact id=24]