Hopp til innholdet

Vi søker arrangører av regionale mesterskap

Kaffe NM 2023 blir avholdt på Umami Arena i Lillestrøm 14 – 17. Februar. Det vil bli avholdt konkurranser i Barista Championship, Brewers Cup, Cup Tasting, og Latte Art. Konkurranser i Coffee Roasting og Coffee in Good Spirits arrangeres ved andre anledninger. Konkurransen er åpne for alle, men for å delta i NM i Barista Championship og Brewers Cup kreves kvalifisering gjennom regionale mesterskap (RM).

Vi søker arrangører av regionale mesterskap
Vi ønsker å spre kunnskap, og å inspirere alle til å lage spesielt god kaffe. Derfor søker vi arrangører som tenker kreativt når dere inviterer deltagere til RM. For å gjøre terskelen lavere er det ingen deltakeravgift eller krav til medlemskap i SCA for å delta i RM. Konkurranser er noe av det mest lærerike forum for både erfarende og nye baristaer.

RM kan arrangeres før jul/nyttår

  • Lokale arrangører står fritt til å velge datoer, men må avholdes innen 15. Januar. Vi oppfordrer arrangører å holde RM for eksempel i november siden det kan gjøre forberedelsene lettere både til RM og NM.

Krav til RM arrangør:

  • Minimum 2 gruppe espressomaskin og espressokvern av god kvalitet.
  • Stille 2 smaksdommere og 1 teknisk dommer. Vi oppfordrer alle å være mest mulig selvhjulpne med dommere, men vi kan være behjelpelige med dette. Krav til dommerne er at de er erfarne baristaer med god kjennskap med Rules & Regulations.
  • Det kan avholdes RM i en eller begge konkurransegrener, over 1 eller 2 dager.
  • Konkurransen må minimum ha 3 deltagere pr. konkurransegren.

Meld deres interesse her:

[pwebcontact id=24]