Hopp til innholdet

Primulator er vår nye sponsor!

Etter flere år med særdeles godt samarbeid med Foodtech har SCA Norway nå inngått sponsoravtale med Primulator AS.

Primulator AS er et gammelt bekjentskap for SCA Norway, da vi tidligere har hatt godt samarbeid og blant annet avholdt NM i deres lokaler ved flere anledninger. Primulator AS blir vår maskinsponsor, og skal de neste 3 årene levere FAEMA espressomaskiner, MAZZER espressokverner.

FAEMA en stolt og tradisjonsrik produsent av espressomaskiner. De har en markedsandel på hele 25% og er de som nærmest oppfant den moderne espressomaskinen. I 1961 lanserte de den første espressomaskinen med rotasjonspumpe for stabilt trykk, varmeveksler for temperaturkontroll og E-61 gruppehode. Alle moderne espressomaskiner siden er bygget med utgangspunkt i dette. FAEMA fortsetter å skape nye enprosessormaskiner og deres siste modell er E71E.

MAZZER trenger ingen introduksjon i Norge. MAZZER er antagelig den espressokvernen som står i flest kaffebarer i landet, og er kjent som et holdbart arbeidsjern som varer og varer …

Foruten FAEMA, MAZZER og BUNN leverer Primulator automatiske kaffemaskiner, ismaskiner, ovner, isbiter, vann, blendere og annet nyttig for kaffe og servicebransjen.

SCA Norway ser frem imot et godt og spennende samarbeid!