Hopp til innholdet

Kaffikaze Coffee Festival

Med stor suksess arrangerte Kaffikaze kaffefestival i Oslo den 30. september. Arrangementet hadde et dag program og et kvelds program:

Dag program:
På dagen var det en messe med 19 stands varierende fra kaffebrennerier og utstyrsleverandører til en ekte tattovør! Lokalet var tettpakket med publikum i en slik grad at det var vanskelig å komme seg fra den ene enden av lokalet til det andre.

Dag programmet inneholdt også 4 foredrag om og med cupping og interessante historier fra El Salvador, regjerende barista norgesmester Rory Lee Rosenberg, og nasjonal koordinator SCA Norway Marit Lynes.

Kvelds program:
Kveldsprogrammet fristet med mange forskjellige drinker og øl som inneholdt kaffe, men hovedattraksjonen var norgesmesterskap i AeroPress. Denne konkurransen er ikke et SCA arrangement, men ble startet av Tim Wendelboe og Tim Varney i 2008. Den uhøytidelige og festlige konkurransen har vokst slik at det nå arrangeres nasjonale konkurranser i over 60 land og verdensmesterskap hvert år. Norgesmester i 2017 ble Sander Knutsen.

SCA Norway vil takke Kaffikaze for et glimrende arrangement og håper at det blir festival også neste år!

Norgesmester i AeroPress 2017: Sander Knutsen (Bilde: Tim Wedelboe)