Hvem vil arrangere regionalt mesterskap?

Årets VM i Barista Championship er over, og nå er det på tide å planlegge konkurranse sesongen 2019. I den forbindelse søker vi nå etter arrangører for regionale mesterskap for 2019. RM skal gjennomføres innen 31. Januar 2018, men kan godt gjennomføres tidligere. Frist for å melde interesse for å arrangere RM er 1. September 2018.

Spesialkaffe til alle!
Vi ønsker å spre kunnskap, og å inspirere alle til å lage spesielt god kaffe. Derfor søker vi arrangører som tenker kreativt når dere inviterer deltagere til RM. Inviter ikke bare de beste kaffebarene, men også de som kanskje trenger litt inspirasjon til å lage bedre kaffe. For å gjøre terskelen lavest mulig har fjernet deltageravgift for RM, og det er ikke krav til medlemskap i SCA/SCAE for å delta i RM. For å delta i NM er det krav om medlemskap.

Classic Barista & Brewers Cup
Det vil bli avholdt RM i både Classic Barista og Brewers Cup. Kvalifisering gjennom RM er nødvendig for deltagere i disse grenen i NM. Derfor ønsker vi at flest mulig arrangerer RM i begge grener. RM kan arrangeres over 1 eller 2 dager. Samtidig som vi ønsker deltagelse fra flest mulig byer ønsker vi også at konkurransebyene er mest mulig selvhjelpene. Det vil si at vi ønsker at arrangørene selv stiller/bekoster dommere. Blir dette vanskelig ønsker vi sentralt å hjelpe med å løse utfordringen.

Krav til RM arrangør:

  • Minimum én 2 gruppe espressomaskin og espressokvern av god kvalitet.
  • 2 smaksdommere og 1 teknisk dommer. Krav til dommerne er at de er erfarne baristi med god kjennskap med Rules & regulations.
  • Konkurransen må minimum ha 3 deltagere pr. konkurransegren.

Meld deres interesse her: