Hopp til innholdet

Hvem vil arrangere regionalt mesterskap?

Med unntak av World Coffee Roasting Championship (15.-18. Nov) er konkurransesesongen 2019 over, og det er på tide å planlegge 2020. I den forbindelse søker vi nå etter arrangører for regionale mesterskap for 2020.

RM skal gjennomføres senest 9. Februar 2020. Frist for å melde interesse for å arrangere RM er 1. Oktober. NM blir avholdt på SMAK 2020 på Lillestrøm 3.-6. Mars.

Spesialkaffe til alle!
Vi ønsker å spre kunnskap, og å inspirere alle til å lage spesielt god kaffe. Derfor søker vi arrangører som tenker kreativt når dere inviterer deltagere til RM. Inviter ikke bare de beste kaffebarene, men også de som kanskje trenger litt inspirasjon til å lage bedre kaffe. For å gjøre terskelen lavest mulig har fjernet deltageravgift for RM, og det er ikke krav til medlemskap i SCA for å delta i RM. For å delta i NM er det krav om medlemskap.

Barista & Brewers Cup
Det vil bli avholdt RM i både Barista og Brewers Cup. Kvalifisering gjennom RM er nødvendig for deltagere i disse grenen i NM. Derfor ønsker vi at flest mulig arrangerer RM i begge grener. RM kan arrangeres over 1 eller 2 dager. Samtidig som vi ønsker deltagelse fra flest mulig byer ønsker vi også at konkurransebyene er mest mulig selvhjelpene. Det vil si at vi ønsker at arrangørene selv stiller/bekoster dommere. Blir dette vanskelig ønsker vi sentralt å hjelpe med å løse utfordringen.

Krav til RM arrangør:

  • Minimum én 2 gruppe espressomaskin og espressokvern av god kvalitet.
  • 2 smaksdommere og 1 teknisk dommer. Krav til dommerne er at de er erfarne baristi med god kjennskap med Rules & regulations.
  • Konkurransen må minimum ha 3 deltagere pr. konkurransegren.

Meld deres interesse her:
[pwebcontact id=24]