Konkurransesesongen 2026 nærmer seg og kommer til å inneholde noen forandringer. For å forsøke noe nytt, spre konkurransene til flere byer og å tilpasse våre konkurranser mer i tid som samsvarer med VM, vil vi avholde NM i 3 forskjellige arrangementer:
NM Brewers Cup & NM Cup Tasting 2026
- Dato: 18.-20. Mars
- Sted: Hedmarktoppen folkehøyskole
NM Barista Championship 2026
- Dato: TBA (VM arrangeres 23.-25. Oktober i Panama. NM planlegges før sommeren)
- Sted: TBA
NM Coffee Roasting Championship 2026
- Dato: TBA
- Sted: TBA
Krav til deltagelse i RM & NM
Deltagelse i NM Brewers Cup og Barista Championship krever kvalifisering gjennom regionale mesterskap (RM). Deltagerne i NM må ha norsk pass eller kunne dokumentere opphold, arbeid eller studie i Norge de siste 2 år før VM dato, hvorav siste 12 måneder før NM dato. Deltagere som ikke fyller kravet kan delta i RM, men får ingen plassering og kan ikke kvalifisere til NM.
Påmelding til RM & NM
- Påmelding til RM: HER
- Påmelding til NM: TBA
Regionale mesterskap 2026
Oslo
- RM Barista Championship
- Dato: 19. Januar
- Sted: Solberg & Hansen, Mathallen
- Kontakt: Anette Søberg (anette@scae.no)
- Siste frist for påmelding: 15. desember
- RM Brewers Cup
- Dato: 20. Januar
- Sted: Solberg & Hansen, Mathallen
- Kontakt: Anette Søberg (anette@scae.no)
- Siste frist for påmelding: 15. desember
Hamar
- RM Brewers Cup
- Dato: 24. Januar
- Sted: Hedmarkstoppen folkehøyskole
- Kontakt: Geir Byberg (geir@hedmarktoppen.no)
- Siste frist for påmelding: TBA
Bergen
- RM Barista Championship
- Dato: TBA
- Sted: TBN
- Kontakt: TBA
- Siste frist for påmelding: TBA
- RM Brewers Cup
- Dato: TBA
- Sted: TBA
- Kontakt: TBA
- Siste frist for påmelding: TBA
Trondheim
- RM Barista Championship
- Dato: TBA
- Sted: TBA
- Kontakt: TBA
- Siste frist for påmelding: TBA
- RM Brewers Cup
- Dato: 24. Januar
- Sted: Lager 11
- Kontakt: Simon Kahn (simon.kahn@lindbak.no)
- Siste frist for påmelding: TBA
Ålesund
- RM Barista Championship
-
- Dato: 28. Februar
- Sted: Dråpe kaffehus
- Kontakt: Sierra Waltman (sierrawaltman4@gmail.com)
- Siste frist for påmelding: 9. Februar
- RM Brewers Cup
- Dato: 23. Januar
- Sted: Jacu Coffee Roastery
- Kontakt: Sierra Waltman (sierrawaltman4@gmail.com)
- Siste frist for påmelding: 5. Januar
Rogaland
- RM Barista Championship
-
- Dato: 18. januar (kl. 10:00)
- Sted: Drøsen, Nærbø
- Kontakt: Terje Undheim (terje@drosekaffi.no)
- Siste frist for påmelding: 4. Januar
- RM Brewers Cup
- Dato: 16. November (kl. 10:00)
- Sted: Drøsen, Nærbø
- Kontakt: Terje Undheim (terje@drosekaffi.no)
- Siste frist for påmelding: 9. November
Hvor mange kvalifiseres fra hvert sted?
- 3 deltagere: 1 direkte kvalifisert.
- 6 deltagere: 2 direkte kvalifiserte.
- 9 deltagere: 3 direkte kvalifiserte.
- 12 deltagere: 4 direkte kvalifiserte.
Her arrangeres VM 2026
- 10.-12. April: World Latte Art Championship (San Diego, USA).
- 7.-9. Mai: World Cup tasters Championship (Bangkok, Thailand).
- 25.-27. Juni: World Brewers Cup, World Coffee Roasting Championship, and World Coffee in Good Spirits Championship (Brussel, Belgia).
- 23.-25. Oktober: World Barista Championship (Panama City, Panama).
