Vis oss ditt brenneri!

NM 2017 avholdes under SMAK messen 7-10. Februar, og nytt av året er at vi arrangerer bryggebar. I bryggebaren ønsker vi små og store brennerier til å brygge sin kaffe og servere til publikum. Det er en unik mulighet til å markedsføre sin kaffe og fortelle om hva dere gjør og om det som gjør dere unike. Det blir satt av 2 timer for hvert brenneri for de som ønsker å være med, fordelt på én time per dag over to dager. En plass kan kjøpes for 2000 kr. Dette dekker tilgang på stand, varmtvann, en løsvektkvern og strøm. Dere kan selv velge å ta med en egen løsvektkvern om ønskelig. Det er mulig å kjøpe mer enn én plass per brenneri.

SMAK 2014 hadde totalt 29 165 fagbesøkende, med hovedvekt på beslutningstakere fra hotell, restaurant, café og catering. Les mer om hvilket publikum som deltar på SMAK her.

Er du interessert eller trenger mer informasjon ta kontakt med: Madeleiene Solheim Johnsen (madeleine@scae.no)