Vil du være med i TEAM SCAE?

Team SCAE?
Vil du være med i TEAM SCAE?

SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) er anerkjent over hele verden som autoritet på spesialkaffe. SCAE er en frivillig organisasjon med nettverk i et 70-tals land og arbeider for å øke kunnskap om spesialkaffe hos brennerier, baristar og alle andre kaffeelskere. SCAE er en nøytral plattform som alle kan benytte seg av, ved benyttelse oppfyller SCAE også sitt formål – å bringe kunnskap og erfaring til alle aspekter av spesialkaffemiljøene.

SCAE Norge er for tiden en begrenset organisasjon. Nå søker vi ildsjeler i alle aldre som ønsker å bidra til spesialkaffemiljøet. Vi ønsker kontakt med kaffeentusiaster over hele landet for forskjellige prosjekt og arrangement. Dersom du ønsker å være med i SCAE-familien vil vi gjerne høre fra deg. Har du selv tanker om hvordan du ønsker å evangelisere spesialkaffe blant det norske folk, vil vi i samarbeid å for å realisere ideene. Kontakt oss og fortell hva du vil bidra med lokalt og nasjonalt.

Under våren 2015 holder vi årsmøte hvor nye styremedlemmer skal velges. Medlemmer av styret skal ha oppgaver som nasjonal koordinator, medlems koordinator, opplærings koordinator, arrangement koordinator, og kommunikasjons koordinator. Er du interessert i noen av disse oppgavene, ta kontakt snarest mulig.

SCAE Norge ønsker å bidra til å gjøre barista til et karriere valg, og at baristar mottar den respekt og lønn som de fortjener. Vi ønsker å bidra til økt kunnskap, og et miljø hvor kaffebrennere og baristar deler erfaringer. Vær i sammen og lær i sammen!

Er DU være med i Team SCAE? Ta kontakt med Storm på storm@scae.no

Se www.scae.no og www.scae.com for ytterligere informasjon.