TINE SA er med som SCAEs hovedsamarbeidspartner i 2012-2014

MELK + KAFFE = SANT

Det finnes mye mellom himmel og jord, og mye mellom iskald melk og en kopp kaffe: cappuccino er en ting, caffe latte en annen.  Uansett om de serveres i kopp eller glass; felles for verdens beste kaffeopplevelser er at de er avhengige av en riktig kombinasjon kaffe og melk.  Og at de, hvis blandingen er perfekt, har en vakker beige farge.

Kaffebarene rundt i Norges land har kvalitetskaffen og TINE har kvalitetsmelken, derfor har SCAE Norge valgt TINE som hovedsamarbeidspartner de kommende 3 år.

En viktig del av avtalen er at TINE er hovedsamarbeidspartner inn mot NM i baristakunst, og da spesielt grenen NM i Latte Art.

Om TINE SA;

TINE er en av Norges største næringsmiddelselskaper og leverandør av kjente merkevarer som TineMelk, Norvegia, Jarlsberg, Biola, Go’morgen og YT.  Konsernet har om lag 5.700 ansatte og omsetter årlig for cirka 19 milliarder kroner.  Konsernet er et samvirkeselskap og eies av norske melkebønder.   TINE har 45 anlegg over hele landet i tillegg til flere norske og utenlandske datterselskaper, blant annet Diplom-Is, FellesJuice, Wernersson Ost i Sverige og Norseland Inc i USA.

Om TineMelk;

Siden TINE har anlegg over hele Norge er det et viktig regionalt produkt. TineMelk kommer fra gårder i regionen der du bor. På melkekartongene våre kan du lese om melkens opprinnelse, med bilder av og historier om melkebønder, gårder, kuer og melk.

Du kan bli kjent med 20 forskjellige melkebønder som eier og leverer melk til TINE, og som lever og ånder for driften av gården sin. Vi i TINE ønsker å fortelle deg våre historier. Om melkeproduksjon gjennom generasjoner. Om lokal tilhørighet, ren og frisk natur, om kjærlighet til dyra og stolthet til arbeidet. Og om hvordan alle leddene i TINEs verdikjede hver dag spiller sammen for at vi skal kunne levere det som kanskje er verdens fineste melk.

Ønsker melk fra egen region;

Undersøkelser viser at svært mange av oss nordmenn er stolte av den melken som kommer fra vår egen region og mener den er best. Vi har 10.500 TINE-gårder spredt over hele landet. Dermed kan vi oppfylle ønsket om å levere melk fra din region til din kaffebar.

Trender viser at vi ønsker å vite mer om maten vi spiser og hvem som produserer den. På de nye melkekartongene kan du bli bedre kjent med et utvalg av TINE-gårdene som produserer melken, en av Norges mest brukte matvarer.

Klikk deg inn på gårdene i din region og bli bedre kjent med kuer og gårder som leverer melka du får levert til din kaffebar.

Link til www.tine.no/gårder 

Hvilken melk kan TINE tilby? 

  • TineMelk Hel 3,9 % fett – varenr. hos TINE; 6
  • TineMelk Lett 3,2 % fett – varenr. hos TINE; 164
  • TineMelk Ekstra Lett 0,7 % fett, nøkkelhullmerket og beriket med vitamin D – varenr. 191
  • TineMelk Skummet 0,1 % fett, nøkkelhullmerket – varenr. hos TINE; 215
  • TineMelk Hel Langtidsholdbar – varenr. hos TINE; 3502
  • TineMelk Lett Langtidsholdbar – varenr. hos TINE; 3505
  • TineMelk Lett økologisk – varenr. hos TINE; 56
  • TineMelk Lett laktoseredusert – varenr. hos TINE; 183
  • TineMelk Lett laktosefri – varenr. hos TINE; 274
  • TineMelk Skummet økologisk – varenr. hos TINE; 257

Link til produktkatalogen: www.tinepamenyen.no/materiell

Mer informasjon om TINEs produktutvalg: www.tinepamenyen.no/produkter

For bestilling av produkter; www.tinehandel.no

 

Blir dere Årets Matgledebedrift 2012?

 

Årets Matgledebedrift arrangeres av TINE i samarbeid med Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL). Målet for konkurransen er å spre matglede blant ansatte og gjester. I fjor knivet over 160 storhusholdningsbedrifter om førsteplassen, og seieren gikk til kantinen ISS Subsea 7.
I år er førstepremien en matfaglig reise til Bocuse d’Or i Lyon, en flott statuett og ett års abonnement på NKLs fagblad Kjøkkensjefen. Premien for andre og tredjeplass er en spennende matfaglig reise i Norge. Det vanker også flotte premier for delkonkurransene.

Bli med da vel!  Mer informasjon finner du på www.tinepåmenyen.no/aretsmatglede
For flere tips & ideer til smakfulle go’biter til din kaffebar gå gjerne inn på www.tinepåmenyen/oppskrifter

Moralen til slutt er også viktig: Ingen ku, ingen cappuccino.