Spesialkaffe søker kaffe og vann!

ilustrasjonsbilde-kaffe-og-vann

SCAE Norway (Speciality Coffee Assn. Europe) er landets viktigste inspirator for spesialkaffe, og er nå ute etter nye sponsorer i kategoriene:

  • Kaffebrenneri
  • Vann

Siden år 2000 har SCAE Norway suksessfullt deltatt i samtlige barista VM, og vært en viktig faktor i å definere og utvikle spesialkaffe til det det er i dag. I Norge arrangerer vi regionale og nasjonale mesterskap i 6 forskjellige konkurransegrener, samt avholder kurs av forskjellige slag.

Svært mange av de som i dag er ledere for uavhengige kaffebarer og kjeder har deltatt i konkurranser arrangert av SCAE Norway, og deltar nå med sine ansatte. SCAE Norway er det naturlige samlingspunktet for alle aktører som er opptatt av spesielt god kaffe.

Kaffebrenneri:
Å bli hovedsponsor koster 75 000 kr. og brenneriet må kunne levere inntil 100 kg. kaffe til bruk under NM. Sponsoren kan profilere seg som leverandør til Norges viktigste organisasjon for spesialkaffe. Hovedsponsor gis fremtredende eksponering på nettside og Facebook. Samt sentralt plassert stand og profilering under norgesmesterskap og andre arrangement. Etter nærmere avtale kan hovedsponsor også benytte seg av baristalandslaget i egne arrangement.

Vann:
Svart kaffe består av 98,5% vann og er derfor en svært viktig ingrediens i spesielt god kaffe. SCAE Norway søker en leverandør av flaskevann til bruk under NM i Brewers Cup (håndbrygging av svart kaffe). Alle konkurransedeltagerne er forpliktet til å bruke vann fra den offisielle vannsponsoren. Leverandøren blir eksponert på nettside og Facebook og kan profilere seg som leverandør til Norges viktigste organisasjon for spesialkaffe.

For uforpliktende samtale og diskusjon kontakt Marit Lynes: marit@scae.no

Se hvordan SCAE Norway profilerer sine hovedsponsorer: Nettside og Facebook

Hovedsponsor artikkel