SCAE Norge er stolt over å presentere vår nye hovedsamarbeidspartner på espressomaskin – Nuova Simonelli v/ AE Foodtech

Partene har forhandlet frem en tre års avtale (2012-2014) som sikrer Nuova Simonelli, representert ved den Norske forhandleren AE FOODTECH, rettighetene til å levere espressomaskiner og kverner til det norske mesterskapet i Baristakunst de neste tre årene. Avtalen følger Nuova Simonllis satsning inn mot WBC, og det sikrer det norske baristamiljøet en konkurranselik maskin, både nasjonalt og internasjonalt.

75 års erfaring med espressokaffemaskiner i 113 land i verden, gjennom en konstant produkt og prosessinnovasjon og kontinuerlig forskning innen teknologi. Nuova Simonelli er den rette partneren for en barista som har som mål å få sin dyktighet i koppen. Gjennom deling av erfaringer, informasjon og kunnskap ønsker Nuova Simonelli å sikre sikker bruk av maskiner og å maksimere kvaliteten av hver kopp. Nuova Simonelli Aurelia II T3 er den offisielle maskinen for World Barista Championships 2012-2014. Nuova Simonelli har også vært WBC sponser de 3 foregående år.

Espressomaskinen Nuova Simonelli Aurelia II T3 blir presentert under det regionale mesterskapet i Klassisk Baristakunst i Lillestrøm lørdag 10. mars 2012. Som andre land i verden (!) har vi i Norge gleden av å få demonstrert den nye maskinen fra Nuova Simonelli. Sammen med Nuova Simonelli og AE Foodtech kommer tidligere verdensmester James Hoffmann (2007) til Lillestrøm for å demonstrere maskinen.

Global presence

Nå til dags er selskapets globale markedsandel rundt 10% (24% bare i USA). Nuova Simonelli arbeider i 113 land over hele verden og eksporterer 82% av hele produksjonen. Salgsnettverket teller 800 forhandlere som er spredt over hele verden, i tillegg til egne merker i USA og egne salgskontor i Canada, Kina, Frankrike og Spania.

Forhandler

Norge   Nuova Simonelli forhandles i Norge av AE FOODTECH, og service utføres av Foodtech Service. AE FOODTECH leverer komplette kjøkken og serveringsløsninger, og har 20 års erfaring. På referanse listen kan nevnes United Bakeries, Åpent Bakeri, WB Samson, Olivia, Kaffebrenneriet etc. www.foodtech.no. Foodtech bistår kunder med alle behov innen teknisk utstyr samt interiør/møbler til alle typer serverings steder.

Service                     

Foodtech Service har med Stig Hiller som teknisk ansvarlig lang erfaring med espresso maskiner. FTS utfører service i Stor-Oslo og har 16 ansatte, et landsdekkende nettverk sikrer bistand over vårt langstrakte land.

Sponsorat                

Foodtech gleder seg sammen med Nuova Simonelli over muligheten til å få jobbe med baristamiljøet i Norge. Foodtech jobbet med kaffe i mange år men satser på å øke sin viten og fokus kraftig i årene som kommer. NS har ikke vært like synlig i Norge som i mange andre land, de vet at Norge er en av verdens beste land innen kaffe og kvalitet og har et sterkt ønske om å få en posisjon.

Teknisk data om maskin og kvern

http://www.nuovasimonelli.it/en/products/traditional-machines/aurelia-ii
link til Aurelia 2 som var konkurranse maskinen i 2011, Aurelia T3 er maskinen for 2012 denne er basert på Aurelia 2 maskinen.

http://www.nuovasimonelli.it/en/products/coffee-grinder/mythos/mythos-basic

Brosjyre:

Nuova Simonelli Aurelia 3T comp

 

Kontaktinfo for tekniske spørsmål

For teknisk informasjon kontakt AE FOODTECH på post@aefoodtech.no  eller hovednr 815 68 968

Event direkte til teknisk ansvarlig Stig Hiller på stig.hiller@foodtech.no telefon 45416190