SCAE Norge er stolt over å presentere Solberg & Hansen AS som en av våre nye hovedsamarbeidspartnere

SCAE Norge er stolt over å presentere Solberg & Hansen AS som en av våre nye hovedsamarbeidspartnere.
S&H presenterer seg på følgende måte; 

Solberg & Hansen har lang tradisjon for å være en aktiv bidragsyter og pådriver i spesialkaffens tjeneste. Målet er enkelt, vi skal være blant verdens ledende spesialkaffebrennerier.

Vi leverer gode smaksopplevelser gjennom kvalitetsprodukter. Derfor er det viktig for oss å drive konstant innovasjon og forbedring av våre kaffer og teer. Vi handler kaffe langsiktig og 100 % sporbart, og betaler langt over markedspris for å sikre oss tilgang til de absolutt beste kaffene i verden. Vi ønsker å være et forbilde innen etisk handel slik at enda flere kaffebønder kan satse på kvalitet. Vi jobber metodisk og analytisk med smaking og testing av våre produkter for å hele tiden forsikre oss om at det vi selger holder våre høye standarder. Smak er noe vi forsker på og leker med.

Det betyr mye for oss å være hovedsponsor for NM i klassisk baristakunst for 2012-2013. De som står i fremste rekke i et krevende kaffemarked – våre baristaer – skal ha et forum hvor de kan vokse, tilegne seg ny kunnskap, utveksle ideer, få nye erfaringer og sist men ikke minst måle kunnskapskrefter med likesinnede.  Det gleder oss å kunne bidra til dette og at vi sammen kan fortsette med en positiv utvikling i spesialkaffebransjen. NM er en hyllest til kvalitetskaffe og bransjens beste baristaer. Vi gleder oss til å bli inspirert og inspirere andre i Haugesund.