Påmelding Norgesmesterskapet i Cuptasting 2012

Tradisjonelt har Norge gjort det bra i VM i Cuptasting og nå akter vi å følge opp tradisjonen. Under NM i Haugesund skal vi finne fram til den som best kan representere  Norge i Wien i Juni.

NM går over 3 dager med innledende runder de to første dagene og finale siste dag like etter at Nm finalen i Klassisk Baristakunst er over. Se programmet her: http://scae.no/mesterskap/

Mesterskapet er åpent for alle og blir også i år drevet fram via 8 triangler med to identiske og en forskjellig kopp. Den som via smaking og luktig klarer å identifisere flest av den koppen som ikke er lik de to andre vinner. Dersom antallet er likt vinner den som gjennomfører på kortest tid av de tildelte 8 minutter.

Det blir innledende runder, kvart, semi og finaler avhengig av antall deltagere.

Er du med i noen andre NM-grener betaler du en felles deltageravgift. Dersom du bare er med i Cup tastingen er startkontigenten kr. 350,- for ikke-medlemmer og kr. 250,-  for medlemmer av SCAE. Avgiften betales inn til SCAE Norge sitt kontonummer: 1602.51.82883. Kvittering fra banken må fremvises ved oppmøte på konkurransested.

Påmeldingsfristen er satt til 17. april kl. 12:00 eller til det ikke er flere ledige plasser igjen.
Vær rask, plassene fyller seg fort opp!

På melding med:  Navn. Arbeidsgiver. Telefon og helst med bekreftelse på betaling (vi stoler på deg) sendes. Send også hvilke andre øvelser du deltar i slik at vi kan tilpasse startrekkefølge.

Påmelding til Alf Kramer:
alfkramer@remarc.no

Påmeldingsinformasjon om de øvrige grenene finner du her:  http://scae.no/mesterskap/