Påmelding NM i Coffee in Good Spirits 2012

I fjor var Coffee in Good Spirits den eneste grenen Norge kom på medaljeplass. (Takk  Rune !!).

Det gav presse, heder og ære. I år blir det enda mer på vinneren av NM. En tur til VM i Korea i November. Vi i SCAE Norge sender vinneren dit.

Det har vært en noe spinkel deltagelse frem til nå, men nå tar både interesse og deltagelse seg opp, så la oss kort gjenta reglene.

I innledende skal det lages en varm og en kald alkoholbasert drikk. Begge skal inneholde Grand Mariner likør, som er VM finalens hovedsponsor. Hvor mye sier reglene ikke noe om.

De beste går videre til finale hvor de tar med seg poengene fra den innledende runden og starter med den som fikk lavest poeng først. I finalen lages det en valgfri drikk, igjen basert på Grand Mariner likør, og en Irish Coffee basert på de klassiske ingredienser.

Vinner er den som får flest poeng av dommerne som i all hovedsak bedømmer smak, men også teknisk. Reglene finner du her: http://scae.no/mesterskap. Det blir internasjonale dommere som har dømt i tidligere VM finaler, så det vanker både karakterer og gode råd som den som vil til topps i VM, før eller senere. Helst før.

I årets mesterskap lar vi i prinsippet alle gå til  finalen litt avhengig av antall deltagere. Stalltips: Dette er et kaffemesterskap. Og drikken skal vitterlig smake kaffe. Dommerne har blitt servert mange himmelske drikker opp igjennom årene, men det sender ikke deltagerne opp på medaljeplass dersom det ikke smaker kaffe, god kaffe.

Påmelding:

Påmeldig og spørsmål kan rettes til john.stubberud@gmail.com

Ved påmelding send navn, arbeidsgiver, telefon og e-post. 
Gi også beskjed om du starter i andre grener.

I tillegg til å melde seg på til e-postadressen over må utøvere i Norgesmesterskapene OGSÅ registrere seg til Kaffefestivalen. Registreringsskjema finnes her: http://kaffefestivalen.no/pamelding/pamelding-til-nm-i-barista/ 

Deltageravgift:

Deltageravgiften er satt til kr. 350,- for ikke-medlemmer og kr. 250,-  for medlemmer av SCAE. Avgiften betales inn til kontonummer: 1602.51.82883. Kvittering fra banken må fremvises ved oppmøte på konkurransested.  Avgiften inkluderer deltagelse i de øvrige grenene som arrangeres under Kaffefestivalen i Haugesund.