Har du lyst til å være “testbarista”?

Neste helg, 20-21.januar, sertifiserer SCAE Norge dommere til NM i Baristakunst 2012. Deltakerne vil kurses og trenes i hvordan vurdere og finne den beste mulige baristaen i mesterskap. Kurset avsluttes med en praktisk og skriftlig test av deltakerne, og alle som består får anledning til å dømme under selve NM i April. Nå trenger vi din hjelp til å avikle dette kurset på best mulig måte! Vi trenger 2-3 testbaristaer som kan hjelpe oss! Har du tid og lyst?

Les mer om dommerkurset her: SCAE utdanner nå dommere til kaffemesterskapene

Dette trenger vi hjelp til:

“Testbaristaene” hjelper til med å lage espresso, cappuccino, latte art, irish coffee og holder eventuelt en gjennomkjøring av en baristakonkurranse. Du trenger verken erfaring fra mesterskap eller dømming for å være testbarista under dommerkurset. Har du litt erfaring fra å jobbe i kaffebar, så er dette lekende lett og morro! Det er samtidig veldig lærerikt å være barista i en slik setting. Drømmer du om å forsøke deg på å delta i en baristakonkurranse i fremtiden så er dette en gylden anledning til å kjenne på om det å konkurrere kan passe for deg!

Vi trenger 2-3 personer fredag 20. og lørdag 21. januar. Fredag fra ca. 10:00-16:30 og lørdag fra ca. 9:45-15:00. Enten bare noen timer noen av disse dagene, eller hele tidsrommet. Du vil få servert lunch samt mulighet til å bli med ut å spise senere på kvelden.

Har du lyst til å hjelpe oss med å utdanne dommere?
Ta kontakt med Stian T. Horne
E-post: stian@scae.no
Telefon: 99 70 73 99