Ny skribent på Scae.no

Torstein Bjørklund er ny skribent hos Scae.no

Jeg heter Torstein Bjørklund og kommer til å skrive artikler for Scae.no med jevne mellomrom. Til daglig bor og studerer teater på en skole som heter LIPA i Liverpool. Utover det har jeg, og har alltid hatt, en stor interesse for kaffe. Den begynte allerede da jeg var 14 og fikk jobb som ekstrahjelp på Kaffebønna i Tromsø, der jeg forstatt er i staben som webansvarlig. Fra Kaffebønna rullet det fort på seg, og jeg fikler enda med en hel del kafferelaterte prosjekter, selv om jeg i dag studerer noe ganske annet. 

Her på Scae.no kommer jeg til å publisere blogg-aktige innlegg i tide og utide om det som skjer i kaffeverdenen der jeg befinner meg for øyeblikket. I vår blir det nok mest saker og ting fra England. 

Om du vil kan du følge meg på twitter, der jeg ofte kvitrer om kafferelaterte saker og ting!

{}