Kaffe verdensmesterskapene i London. Start planleggingen nå!

De fleste som driver med kaffe har nok fått med seg at årets 5 Kaffeverdensmesterskap går av stabelen i London siste helg i Juni.

Begivenhetene finner sted på Utstillings senteret Olympia ganske sentralt i London, ikke langt fra Hammersmith om det sier noe. Lett å finne både med bane og buss. Fint distrikt både for fornøyelse, shopping og til dels kaffe. Selve utstillingen er forlengst utsolgt så nå er hall nummer 2 også i ferd med å fylles opp. Det betyr at det fort kommer rundt 10.000 kaffeentusiaster dit, med tilhørende trykk på fly og hotell.

Er du lur starter du planleggingen nå. Det er nå flyselskapene kaster billige  billetter etter deg og det er nå det er plass på hotellene. Norge stiller med et sterkt lag, og etter noen år med beskjedne plasseringer tar vi sikte på å hevde oss både i de individuelle øvelsene og i nasjonskampen  igjen. Men, vi trenge publikumsstøtte, så kom igjen

Du kan leser mer om  Kaffe VM på  scae.com. Olympia senteret finner du på nettet og deretter er det bare å søke på hotell plasser i området.. Men, ikke vent til uken før  da kan det hende du må ta båt og sove under en benk i parken om du vil bo i nærheten.