Om oss

SCAE er en organisasjon med et voksende antall nasjonale kontorer og medlemmer – mennesker som deg; på leting etter ultimate kaffeopplevelser. Gjennom SCAE’s hovedkontor i Essex legges forholdene mest mulig til rette for at medlemmer i over 70 land nettverker, holder hverandre informert og deler synspunkter på kaffe. Nå som du besøker den norske siden kan vi fortelle deg at vi nettopp er etablert lokalt for å imøtekomme våre medlemmers behov, med målsetning om å bidra til å dyrke og utvikle våre nasjonale kaffetradisjoner.

Forpliktet til utdanning

For deg som ikke bare ønsker å utvikle deg, men også være en pådriver innen spesialkaffesegmentet tilbyr vi SCAE Authorised Trainers Programme; et praktisk rettet opplæringsprogram med fokus på diverse aspekter innen spesiakaffesektoren, fra brenning til å drive en kaffebar.

Integritet

SCAE jobber for å være en drivkraft i samarbeid med myndigheter og internasjonale organisasjoner på et globalt nivå. Vi jobber utelukkende for å øke kvaliteten på kaffe. Sammen med Specialty Coffee Association of America, representerer vi spesialitetssektoren i International Coffee Organization’s Private Sector sitt styre.  Som én av kaffens beskyttere ønsker vi at kvaliteten alltid er ivaretatt i tillegg til å forsikre oss om at enhver handel er rettferdig for alle. Og stemmen vår blir hørt! Vi spisset f.eks. pilen ICO nå bruker for å utvikle alternative bruksområder for dårlig kaffe eller fjerne det fra verdensmarkedet.

Demokrati

SCAE er åpen for alle med en hengivelse til kvalitet kaffe. Vi baserer oss på modellen: ett medlem, én stemme, samt regelmessige valg av styre.

Som medlem mottar du “Membership Plaque” og tilhørende SCAE vindu klistremerke for å uttrykke deres forpliktelse til topp kvalitetskaffe der det måtte passe. Vi tilbyr faglige bøker, instruksjonsvideoer og CD’er som er utviklet i samarbeid med vår søsterorganisasjon, SCAA.

Oppdateringer, Information & Nettverk

Våre medlemmer holdes jevnlig informert gjennom vårt nyhetsbrev, Café Europa, utsendelser og gjennom dette nettstedet i seg selv. I tillegg er alle medlemmer velkommen til vår søkbare medlemskap database i London, et nettverksverktøy for bedrifter innen spesialkaffe handel.

Konferanser, utstillinger og seminarer

SCAE iscenesatte den første World Speciality Coffee Conference and Exhibition i Monte Carlo i 2000. Siden da har vi holdt arrangementer i Oslo, Rimini, Trieste, Athen, Bern, Antwerpen, København og Köln. Vår neste store begivenhet er i London, 23 juni -25, 2010. Utover dette skal vi heise det samme SCAE-flagget regelmessig ved de fleste kaffefronter i Europa.

Besøk

I 2002 startet 20 faglige arbeidere sitt program i India for å lære mer om opphavet til og å utveksle synspunkter med sikte på å fremme kaffe kvalitet. Siden da har vi organisert turer til Brasil, El Salvador, Guatemala, Etiopia, Rwanda, Colombia, Costa Rica, Panama og i oktober 2009, til Hawaii.  Flere besøk er på trappene.

Mesterskap

SCAE arrangerer VM der utøvere fra hele verden kjemper om sin egen nasjons ære og de 4 prestisjetunge World Championship-titlene. Mesterskapet inkluderer World Barista Championship, World Cup Tasters Championship; World Latte Art VM og World Coffee in Good Spirits Championship. Hver konkurranse er forskjellig og alle har blitt designet for å trekke det beste ut av utøvernes evner. Vårt neste mesterskap finner sted i London i juni 2010 – vær der og vær med!

[widgets_on_pages id=”Sponsorer”]