REISE / INNLOSJERING Ulsteinvik – bestill i dag!

Her følger litt informasjon om reise og innlosjering i Ulsteinvik. Vi anbefaler dere å være tidlig ute med bestilling av både reise og overnatting.

Vi skal til et fylke med større avstander enn mange av oss er vant til, som krever litt logistikk. Når vi har parkert oss i Ulsteinvik, er imidlertid avstandene mellom våre lokaliteter hva gjelder overnatting/hang-outs/konkurransested i gangavstand til hverandre. Vi gleder oss til å være støkk med Norges kaffeelite, tett på hverandre, over flere fantastiske dager.

Ulsteinvik ligger MIDT i Norge, i alle fall nesten, ifølge Kaffikari. I følge samme kilde skal det være lett å komme seg dit. Selv har vi forsøkt ruta et par ganger – og ja, det er helt sant. Lett som en plett!

FLY: Du kan velge mellom to flyplasser, alt etter hva som passer deg best.

1) ÅLESUND LUFTHAVN/Vigra – SAS OG NORWEGIAN. Buss fra flyplassen – tar deg til båt på Valderøy. Båtturen tar ca 20 minutter til Hareid. Der står neste buss som kjører deg rett til Ulsteinvik og hotellet. Her er det lurt å kjøpe billett fra flyplassen til Haried, som er litt billigere (ca 200,- inkl turen til Ulsteinvik.)

Båt- og bussruter finner du her:

http://reise2.fjord1.no/Fjord1IISStaticTables/Tables/ruter/r/15-111.htm

2) VOLDA LUFTHAVN/ Hovden – WIDERØE. Dette er nærmeste flyplass til Ulsteinvik. En søt liten flyplass som vi har vært på. Deilig å fly med widerø, det kan vi love dere. Bussforbindelsene fra Hovden er ikke alltid like på G, men dersom flere reiser sammen og holder god kommunikasjon med arrangøren, kan man evt leie minibuss / taxi eller vi kan vurdere å kjøre skytteltrafikk. Så langt det lar seg gjøre.

Fra Oslo kan du også reise med nattbuss:

http://reise2.fjord1.no/Fjord1IISStaticTables/Tables/ruter/t/22-145.htm

Fra Bergen kan du reise med Hurtigbåt. (Bergen-Måløy, Måløy-Ulsteinvik)

Det lokale reisebyrået vil gi rabatterte priser dersom flere velger å resise sammen /bestille hos de.

Kontakt Oddhild Sandanger tlf 70019072

Widerøe/SAS tilbyr konferansegjester  35% rabatt på normalpris, ved bestilling for minimum 10 personer til/fra samme arrangement og minimum opphold på en natt.

OVERNATTING: Quality Hotel Ulstein , tlf 70013000

Hotellet er det samme som konkurransen. Kort avstand og ingen reiseutgifter til/fra, med andre ord;)

 

Pris per pers i dobbeltrom pr døgn 30.03-31.03:  590,-

Pris per pers i dobbeltrom 31.03-03.04  pr døgn: 540,-

Enkeltrom, per døgn 30.03-31-03: 980,-

Enkeltrom, per døgn 31.03-03.04: 880,-

Priser er inkludert frokost.

 

Andre alternativer: Flø Feriesenter , ligger ca 1 mil fra sentrum: her må du ha bil. Men her går det an å leie flotte hytter til 700,-  i døgnet. Sjekk ut www.floe.feriesenter.no

Vi jobber fremdeles med muligheter for flere alternativer.{}