Meld deg på til Norgesmesterskapet i Cup tasting!

Om du har ambisjoner om å delta i NM i Cup Tasting i Ulsteinvik bør du melde deg på nå…

I 2010 mesterskapet måtte vi begrense antall deltagere til 20, men i år vil alle som melder seg på kunne delta. ”Alle”, innen rimelighetens grenser, så vent ikke til siste uke med å melde deg på. Et sted må vi sette strek selv om vi er villige til å strekke oss langt. Mesterskapet følger de samme internasjonale regler som tidligere, men i år har vi strømlinjeformet konkurransen ytterligere, slik at vi ikke bare har kvalifiserings, men også kvartfinaler, semifinaler og endelig finale.

Følgelig går mesterskapet over 3 dager og holdes i et eget cupping rom. Det betyr også at det blir anledning til å ettersmake og diskutere de kaffene som kommer på bordet i hver runde. I år som i tidligere år heves vanskelighetsgraden for hver runde. På denne måten blir NM ikke bare en konkurranse, men også en erfarings- og læreprosess alle som er interesserte i spesialkaffe vil ha varig nytte av.

Vinneren skal altså i ilden hele 4 ganger før avgjørelsen faller.  Dette mønsteret gjentas i VM i Maastricht i slutten av juni. Dette betyr at tilfeldigheter og statistisk flaks elimineres til fordel for faglig dyktighet, konsentrasjonsevne og besluttsomhet. Den beste vinner – Garantert!

Vi lover god underholdning, en enda mer spennende og fargerik konkurranse enn tidligere, en solid læringsprosess, og sist men ikke minst mye god kaffe. Det siste blir garantert en opplevelse i seg selv.

Meld deg på via mail til: alfkramer@remarc.no og du får bekreftelse direkte. Husk å ta med om du også skal være med i andre NM øvelser slik at vi kan ta hensyn til dette når heatene skal settes opp. Skriv også noen linjer om deg selv til bruk etter hvert som konkurransen skrider fram.

Deltageravgiften er kr. 250,- Deltageravgiften dekker hele veien til finalen. Kvittering for innbetalt deltageravgift skal fremvises før konkurransestart i Ulsteinvik. UTEN KVITTERING VIL MAN IKKE KUNNE DELTA. Merk innbetaling med NAVN, ARBEIDSSTED og ”CUPTASTING”.
Innbetaling gjøres til SCAE’s konto: 1602 51 82883{}

 

Spørsmål kan rettes til Alf Kramer på mail alfkramer@remarc.no