Start oppladingen til NM i Cup Tasting 2011

Mesterskapet går i Ulsteinvik mellom 30 Mars tog 3 April 2011. I årets mesterskap måtte vi begrense deltagelsen til 20  smakere, neste år utvider vi mesterskapet til å gå over 2  dager, og alle som vil delta får delta. Det blir innledende runder, kvartfinaler, semifinaler og finale, så vinneren vil få hele 4 anledninger til å bevise hvem som egentlig er best.

Konkurranseformen er nå i rask vekst over hele verden og i Colombia ble det nylig gjennomført et mesterskap som gikk over hele 3 dager. Neste Colombiamesterskap ventes å få mer enn 100 deltagere og nytt av året er Afrika mesterskap for flere nasjoner samtidig i Tanzania i Februar.

VM i Maastricht i Holland vil også gå over 2 dager og vi vil igjen være representert med vinneren i Ullsteinvik.  Dette er en konkurranseform med små marginer. Den som er velsignet med det største naturtalent, de beste nervene, skikkelig treningsdoser og ikke minst rutine vinner.

Kafferiet i Horten har allerede hatt grunnkurs i kaffe og smak og er i gang med trening til NM. Vi kommer med forslag til trengingsopplegg for andre som både ønsker å lære mer om det å smake og som ønsker å delta i NM.

Vil dere vite mer: Alf Kramer 47878090 eller alfkramer@remarc.no{}