KUNNGJØRING AV NM BARISTAKUNST 2011

Endelig er den her: NM location for 2011.

Har du hørt om Fuglefjellet Runde? Ivar Aasen tunet? Flø? Trebåtfestivalen? «Den grøne korridor»? Ikke? Du har hørt om Kaffikari i Ullsteinvik, har du ikke? Selvfølgelig har du det.

Men du har kanskje ikke vært der? Du bør kanskje dra dit? Vi har i alle fall hjulpet deg med å finne både tid og velegnet anledning.

Her er det bare for alle med respekt for seg selv til å rødde klar kalenderen, for 30. mars – 3.april 2011 braker det nemlig løs med NM i Baristakunst i Ulsteinvik!

Kaffikari AS vil i samarbeid med Kaffebaren AS, Ulstein Kommune, hele Ulsteinvik og SCAE Norge invitere spesialkaffebransjen og alle andre interesserte til et vått og villt og vakkert NM ute i havgapet. Hvem har vel ikke lengtet seg til sol og kaffe på kaia til Kari, havet i fleisen, lukta av sjø og sunnmøring, latter og grove vitser?

Vi er trygge på at med Kaffikari AS i spissen skal vi få oppleve både dette, og mye annet dere ikke hadde sett for dere.

Vi føler oss allerede så varmt velkommen at vi helst skulle pussa stålpitcherne,vaska filterkoppene, demontert bajonettene, bestilt melk og pakka en ansamling av tampere rett ned i konkurransekofferten og satt oss på forrige fly! 

Vil du være sponsor av NM Baristakunst 2011 tar kontakt med oss på mail: sponsor@scae.no

Vil du være med som frivillig hjelper eller har andre spørsmål rundt NM kontakter du oss på: arrangement@scae.no{}